Högfrekvenslyft kartong

VacuCobra lyfter kartonger snabbt med ett säkert grepp och med god ergonomi.

Optimal lyfthjälp på en packavdelning. Kartonger av varierande form, storlek och vikt flyttas från packvagn till pall för utlastning. Sugkoppen greppar godset på ett enkelt och säkert sätt från både sidan och ovansidan. Reglaget för ”Frigör lasten” lossar lasten blixtsnabbt. Reglaget kan enkelt flyttas över från höger till vänster sida för att passa operatören. Lyfthastigheten justeras av operatören genom reglaget. Den ergonomiska utformningen ger bästa möjliga arbetsställning.

VacuCobra utnyttjas mest effektivt i ett traverssystem av aluminium med låg egenvikt. Den kan också monteras och användas lika enkelt i en svängkran. En kätting kan användas för att sänka lyften till lagom operatörshöjd och arbetsnivå. VacuCobra lyfter kartonger snabbt med ett säkert grepp och med god ergonomi.

Ett smidigt lyfthjälpmedel i gods- och distributionscentraler samt inom annan verksamhet med krav på snabba och ergonomiska lyft. VacuCobra är idealisk vid snabb lastning, bagagehantering, och förpackning vid slutet av linan. Det flexibla enhandsfattade pistolhandtaget gör det möjligt att hålla en hög lyftfrekvens, utan att anstränga operatören. Godset släpps omedelbart då operatören trycker på snabbkopplingen.

Hittar du inte din lösning? Kontakta oss!
Skicka